Λίγα Λόγια Για ΜέναΟνομάζομαι Σοφία Κόρμη, είμαι Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος του Πανεπιστημίου Hertfordshire του Ηνωμένου Βασιλείου και απόφοιτος μεταπτυχιακού στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογική Πρακτική του Πανεπιστημίου Queen Margaret της Σκωτίας. Επιπλεόν, είμαι εγγεγραμμένη Διαιτολόγος - Διατροφολόγος με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος σύμφωνα με το Health and Care Professions Council του Ηνωμένου Βασιλείου (HCPC registered).

Έχω εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας (NCFED).​ ​

Κατα τη διάρκεια των σπουδών μου, πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση ως Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» και στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπίειο Βούλας.

Σήμερα, εργάζομαι ως ιδιώτης Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών.

Σκοπός μου είναι να βοηθήσω τον κόσμο να ενημερωθεί σωστά πάνω σε θέματα διατροφής, τόσο για να πετύχει και να διατηρήσει τους στόχους του, όσο και για να υιοθετήσει υγιεινές συνήθειες, να βελτιώσει την υγεία του και κατ’επέκταση την ποιότητα ζωής του.
Image
Image